fbpx

Particulieren

Particulieren

Velen gingen u voor

De IJsmannetjes zijn een graag geziene gast op allerlei soorten feesten en gelegenheden. Een greep uit het soort evenementen waarvoor onze klanten ons inhuurden:

  • verjaardagen
  • communiefeesten
  • familiereuniëen
  • bruiloften
  • jubilea
  • buurt- en straatfeesten

 Jong en oud houd van een lekker ijsje en de authentieke ijskarren die wij gebruiken, geven iets extra's aan ieder feest. Kijk ook eens op onze fotogallerij voor een sfeerimpressie.

Wat krijgt u

Wij komen bij u langs met een van onze authentieke ijskarren. In de ijskar is plek voor 4 smaken schepijs. U kunt hier kiezen uit onze standaard smaken. Op verzoek kunnen wij ook speciale smaken ijs meenemen. Standaard serveren wij ons ijs in echte oubliehoorntjes. Voor mensen met een glutenallergie hebben wij ook altijd kartonnen bakjes met lepeltjes bij ons.

Waar u op moet letten

De afmetingen van onze ijskarren zijn een lengte van 3 meter, een breedte van 1.20 meter en een hoogte van 2.10 meter. Houdt hier rekening mee als de ijskar door een poort moet of eventueel binnen moet staan. Mocht b.v. een deuropening te smal zijn, meldt dit ons tijdig. Dan kunnen we eventueel een kleinere fiets inzetten.

De kosten

Als de opdracht langs een van onze standaardroutes (in de gemeente Venlo) ligt, betaalt u gewoon de normale prijs per bolletje schepijs. Indien dit niet het geval is maken wij een offerte voor u op basis van aantal bolleltjes ijs, het aantal uren dat wij aanwezig moeten zijn en de afstand die wij moeten rijden. Als u ons deze 3 gegevens kunt doorgeven, kunnen wij u in het algemeen binnen 24 uur een offerte sturen.

IJscoman huren

Ijskar met ijscoman

IJskar huren

Speel zelf ijscoman

Ijsvitrine

Klein model tafelvitrine

IJscokist huren

Draagbare ijscokist