fbpx

Personeelsevenementen

Personeelsevenement

Verras uw medewerkers

U wilt uw medewerkers een keer verrassen op een warme zomerdag? Of u hebt een open dag voor uw medewerkers en hun familie? Een lekker schepijsje uit een originele ijskar gaat er altijd in. En u hebt uw personeel nog nooit goedkoper blij gemaakt.

Iedere bedrijfsgrootte

Geen organisatie is te klein of te groot voor De IJsmannetjes. Of u nu 20 medewerkers hebt, of u hebt een personeelsdag met 2000 gasten, wij kunnen u de capaciteit bieden die u nodig hebt.

Waar u op moet letten

De afmetingen van onze ijskarren zijn een lengte van 3 meter, een breedte van 1.20 meter en een hoogte van 2.10 meter. Houdt hier rekening mee als de ijskar door een poort moet of eventueel binnen moet staan. Mocht b.v. een deuropening te smal zijn, meldt dit ons tijdig. Dan kunnen we eventueel een kleinere fiets inzetten.

De kosten

Als de opdracht langs een van onze standaardroutes (in de gemeente Venlo) ligt, betaalt u gewoon de normale prijs per bolletje schepijs. Indien dit niet het geval is maken wij een offerte voor u op basis van aantal bolletjes ijs, het aantal uren dat wij aanwezig moeten zijn en de afstand die wij moeten rijden. Als u ons deze 3 gegevens kunt doorgeven, kunnen wij u in het algemeen binnen 24 uur een offerte sturen.

Enkele van onze klanten

Enkele klanten waarvan wij de medewerkers blij hebben mogen maken:

IJscoman huren

Ijskar met ijscoman

IJskar huren

Speel zelf ijscoman

Ijsvitrine

Klein model tafelvitrine

IJscokist huren

Draagbare ijscokist