fbpx

Scholen

Ijsman voor scholen

De IJsmannetjes zijn een graag geziene gast op scholen. Kinderen op de basisschool zijn altijd blij als de ijskar het schoolplein op draait. Maar ook op middelbare school, HBO's of universiteiten voegt een ijskar wat extras toe aan introductiebarbecue of eindexamenfeest.

Wat krijgt u

Wij komen bij u langs met een van onze authentieke ijskarren. In de ijskar is plek voor 4 smaken schepijs. U kunt hier kiezen uit onze standaard smaken. Op verzoek kunnen wij ook speciale smaken ijs meenemen. Standaard serveren wij ons ijs in echte oubliehoorntjes. Voor mensen met een glutenallergie hebben wij ook altijd kartonnen bakjes met lepeltjes bij ons.

Waar u op moet letten

De afmetingen van onze ijskarren zijn een lengte van 3 meter, een breedte van 1.20 meter en een hoogte van 2.10 meter. Houdt hier rekening mee als de ijskar door een poort moet of eventueel binnen moet staan. Mocht b.v. een deuropening te smal zijn, meldt dit ons tijdig. Dan kunnen we eventueel een kleinere fiets inzetten.

De kosten

De kosten worden bepaald door het aantal bolletjes ijs dat moet worden geschept, de tijdsduur die wij aanwezig moeten zijn en onze reistijd. Neem hierover contact met ons op. Meestal zijn wij in staat u binnen 24 uur een passende offerte te sturen.

Enkele van onze klanten in het onderwijs

IJscoman huren

Ijskar met ijscoman

IJskar huren

Speel zelf ijscoman

Ijsvitrine

Klein model tafelvitrine

IJscokist huren

Draagbare ijscokist