• Home
  • Wat doen wij
  • IJs voor thuiswerkers

IJs voor thuiswerkers

Verras uw thuiswerkende medewerkers

Vanwege de coronacrisis werken veel van uw medewerkers de hele week thuis.Door hen af een toe een keer te verrassen met iets leuks, laat u zien dat de organisatie hen waardeert en niet vergeten is. En wat is  een leukere verrassing als een ambachtelijk geschept ijsje van een echte ijscoman?

Hoe werkt het

Wij bezorgen bij al uw thuiswerkende werknemers één of meerdere handgeschepte ijsjes aan huis. De ijsjes worden bij ons op de zaak geschept en in een speciale gekoelde container vervoerd zodat ze op optimale temperatuur worden afgeleverd. Onze ijscoman arriveert bij hen in een bestelwagen met een groot IJsmannetjes logo er op en is gekleed in onze IJsmannetjes bedrijfskleding.

Standaard leveren wij het ijs in kartonnen bakjes met daarin 2 royale bollen ambachtelijk gemaakt schepijs met verschillende smaken. Met daarbij een lepeltje en als extraatje een oubliehoorntje.

Voldoen aan de 1.5 meter regels

Onze ijscoman belt aan bij uw medewerker thuis en houdt 1.5 meter afstand tot de deur. Als er wordt opengedaan zet hij de zak met de ijsjes er in op de stoep en wacht tot uw medewerker de zak heeft opgepakt. Daarna wenst hij uw medewerker nog veel plezier er mee.

De kosten

De kosten zijn afhankelijk van het aantal ijsjes, het aantal bezorglokaties en de reisafstanden. Maar als indicatie kunt u voor de gemeenten Venlo, Horst aan de Maas, Peel&Maas en Beesel denken aan 2.50€ per bakje ijs en 5€ bezorgkosten per adres (exclusief BTW).

Aanpassing naar uw wensen

Uiteraard kunnen wij een en ander volledig aanpassen aan uw wensen. Bijvoorbeeld:

  • door bakjes schepijs van 300 of 500ml te leveren met een aantal losse hoorntjes zodat de medewerker zelf de ijsjes kan scheppen. Eventueel met een bolletjeslepel.
  • door onze ijscoscooter langs te sturen waar de ijsjes voor de deur van uw werknemer worden geschept