fbpx

IJscofiets met ijscoman

Wat krijgt U

Ikzelf of een van mijn ijsmannetjes komt bij u langs met een van onze authentieke ijskarren. In de ijskar is plek voor 4 smaken schepijs. U kunt hier kiezen uit onze standaard smaken. Op verzoek kunnen wij ook speciale smaken ijs meenemen. Standaard serveren wij ons ijs in echte oubliehoorntjes. Voor mensen met een glutenallergie hebben wij ook standaard kartonnen bakjes met lepeltjes bij ons.

Waar u op moet letten

De afmetingen van onze ijskarren zijn een lengte van 3 meter, een breedte van 1.20 meter en een hoogte van 2.10 meter. Houdt hier rekening mee als de ijskar door een poort moet of eventueel binnen moet staan. Mocht b.v. een deuropening te smal zijn, meldt dit ons tijdig. Dan kunnen we eventueel een kleinere fiets inzetten.

De kosten

Als de opdracht langs een van onze standaardroutes (in de gemeente Venlo) ligt, betaalt u gewoon de normale prijs per bolletje schepijs. Indien dit niet het geval is maken wij een offerte voor u op basis van aantal bolleltjes ijs, het aantal uren dat wij aanwezig moeten zijn en de afstand die wij moeten rijden. Als u ons deze 3 gegevens kunt doorgeven, kunnen wij u in het algemeen binnen 24 uur een offerte sturen.