Wie zijn wij

De IJsmannetjes is een bedrijf dat opgericht is door Rens van Dongen, een jonge ondernemer uit Velden. In mei 2013 is hij  begonnen als ijscoman. Sinds deze periode verkoopt hij ambachtelijk ijs in op basis van natuurlijke ingrediënten dat voor De IJsmannetjes wordt gemaakt door de plaatselijke ijssalon: De Zeuten Inval. Volgens kenners en liefhebbers: 'Het lekkerste ijs van de regio'.

Begonnen met 1 ijscofiets en venten op de bonnefooi, hebben we nu 4 ijscofietsen en een grote ijskar. Samen met zijn ijsmannetjes staat Rens op particuliere feesten met 30 gasten, maar ook op grote bedrijfsevenementen of bij openingen van winkels waar duizenden ijsjes moeten worden geserveerd.


Logo

Tot 2017 heette ons bedrijf 't Ièsmenke (Venloos voor "het ijsmannetje"). Maar toen we in en veel grotere regio aktief werd, bleek dat die naam voor veel mensen niet zo begrijpelijk was. En ook omdat we nu met meer mensen werken, gaan we vanaf begin 2018 verder onder de naam " De IJsmannetjes".

Als voornaamste logo voor ons bedrijf gebruiken we de rode banner met de naam van mijn bedrijf. Daarnaast hebben we een eigen IJsmannetjes-beeldmerk: een mannetje met een omgekeerd ijsje als haar en een hoorntje als hoed. Dit mannetje is ontworpen door een collega van Rens zijn vader: Sandra van As.