Nieuws

Ijskar bij Marel Stork Poultry Processing

Bovendien was de vraag of het gisteren (dus 5 dagen later) al kon. Een mega uitdaging die wij echter graag aangingen. Dezelfde dag nog had Marel een offerte en konden we bevestigen dat wij de opdracht aankonden door 2 ijskarren in te zetten. Waarna we deze logistieke operatie tot in de puntjes gingen plannen.

Gister was het zover. Met 2 ijskarren en een team van 4 man vertrokken we naar Boxmeer, net op de natste dag van deze hele zomer. Gelukkig konden we binnen staan. De ene kar bij het bedrijfsrestaurant, de andere tegenover een aantal gigantische freesbanken. Het was die middag flink werken. Alleen de eerste anderhalfuur al hebben we meer dan 1000 bollen weg mogen scheppen. Maar het was een ontzettend leuke opdracht: veel vriendelijke mensen die het ijs waardeerden. En een interessante omgeving: Marel is een mooi voorbeeld van de succesvolle maakindustrie in zuid-oost Nederland.

Moe maar voldaan kwamen we 's avonds terug. Niet alleen een leuke dag gehad, maar ook aangetoond dat we als bedrijf dit soort uitdagende opdrachten aankunnen.

Meer dan 200 lier  ijs staat klaar
Meer dan 200 liter ijs staat klaar
Afladen in de stromende regen