ONS schepIJS

ONZE IJSMAKER

De IJsmannetjes willen het beste ijsventbedrijf van Nederland worden. Met de mooiste ijskarren en met de vriendelijkste ijscomannen/vrouwen. Om zo onze klanten op locatie de leukste ervaring te laten beleven. Uiteraard hoort daar ook het beste schepijs bij van een lokale ijsmaker. Bovendien een wat grote ijsmakerij die onze ijsafname, aankan.

Zo zijn wij bij Hoeve Willem III terecht gekomen.  De eerste jaren wordt er uitsluitend ijs gedraaid voor horeca in de directe omgeving. Waar de broers Mat en Stephan Krekels met hun vrouwen al meer dan 25 jaar ambachtelijk ijs maken in op hun familiebedrijf.

De eerste jaren wordt er uitsluitend ijs gedraaid voor horeca in de directe omgeving. Echter krijgt het ijs, door zijn volle romige smaak, snel naam en faam in de dorpen. Wat ze niet alleen op 'hun terras' en 'voor thuis' serveren, maar ook leveren aan veel vooraanstaande horecagelegenheden in Zuid-en Midden Nederland.

Bij Hoeve Willem III probeert men zoveel mogelijk te werken met eerlijke ingrediënten. Zo komt de melk al meer dan 14 jaar van de Familie Keunen bij hen in het dorp.

In 2015 werd de familie 5e bij de Nationale IJswedstrijden, en daarmee beste Nieuwkomer 2016.

Wij van De IJsmannetjes zijn inmiddels al jaren de grootste ijsafnemer bij hun en venten het ijs vervolgens weer uit binnen een grote straal.

Voor meer informatie zie: www.hoevewillemdrie.nl

IJsmaker van hoeve Willem 3
Schepijs sfeerbeeld

ONS SCHEPIJS

Onze ijsmakers maken tientallen soorten ijs en in onze ijsfietsen en ijskarren hebben we voor jullie de 3 populairste ijssmaken en 1 speciale ijssmaak naar keuze.

Wereldwijd zijn de 3 meest populaire ijssmaken: vanille, chocolade en aardbei. Die hebben wij dan ook altijd in onze ijsfietsen en ijskarren zitten. De vierde ijssmaak mag u naar wens vervangen.

De lijst met ijssmaken sturen we u altijd toe. Er staan meer dan 65 speciale ijssmaken op het menu.
Aardbei ijs
Chocolade ijs
Vanille ijs

ONS ADRES

De IJsmannetjes

De Gruisdonk 1B-1C

5928RT Venlo

info@deijsmannetjes.nl

06 20 25 48 61