Waar kunt u ons inzetten

Image

(Personeels)feesten

Bij feesten vormt een ijskar met schepijs altijd een welkom onderdeel. Vrijwel iedereen houdt van ijs. Als een van de foodtrucks op het feest. Of als dessert na het eten.

Geen organisatie is te klein of te groot voor De IJsmannetjes. Of u nu 20 medewerkers hebt, of u hebt een personeelsdag met 2000 gasten, wij kunnen u de capaciteit bieden die u nodig hebt.


Indien gewenst kunnen we de ijskarren ook personaliseren met uw bedrijfslogo.
Image

Zorginstellingen

Bewoners van verzorgingshuizen en zorginstellingen vinden het altijd geweldig als er een ijscoman met originele oude ijscofiets bij hen langs komt. Omdat onze ijscofietsen heel mobiel zijn, kunnen we (indien gewenst) alle paviljoens langs gaan. Indien er dubbele deuren zijn, is het ook mogelijk om met de ijscofiets naar binnen te rijden.
Bewoners die hun kamer niet kunnen verlaten kunnen wij bedienen met onze demontabele ijskar, of de unieke draagbare ijscokist.
Image

Scholen

Kinderen vinden het altijd geweldig om een gratis ijsje te krijgen van een ijscoman. Het is dan ook niet verwonderlijk dat De IJsmannetjes veel lagere scholen als klant hebben.

Maar ook leerlingen van middelbare scholen, hbo's en universiteiten versmaden een ijsje niet. Zelfs als ze duizenden leerlingen hebben kunnen we hen in korte tijd van een ijsje voorzien. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar deze actie.
Image

Particulieren

De IJsmannetjes zijn een graag geziene gast op allerlei soorten feesten en gelegenheden. Een greep uit het soort evenementen waarvoor onze klanten ons inhuurden:
  • Verjaardagen;
  • Communiefeesten;
  • Familiereuniëen;
  • Bruiloften;
  • Jubilea;
  • buurt- en straatfeesten.

 Jong en oud houd van een lekker ijsje en de authentieke ijskarren die wij gebruiken, geven iets extra's aan ieder feest. Kijk ook eens op onze fotogalerij voor een sfeerimpressie.

Image

Marketing acties

U wilt uw klanten een keer tracteren? Op een beurs meer opvallen? U wilt uw naamsbekendheid verhogen bij de doelgroep?

Een ijskar, beplakt met uw logo, dat schepijsjes serveert, is een sympathieke manier om dit te bereiken. De IJsmannetjes hebben de afgelopen jaren marketing acties uitgevoerd varierend van 1 locatie tot 80 locaties.

Kijk hier eens naar een aantal projecten die wij de afgelopen jaren hebben uitgevoerd.
Image

Personeelstraktaties

U wilt uw medewerkers een keertje trakteren? Vooral 's zomers als het heel heet is in de hal of op kantoor. De IJsmannetjes komen graag langs.

Het schepijs wordt door iedereen gewaardeerd. En onze authentieke ijscofietsen roepen herinneringen op aan het verleden.

En om het nog leuker te maken (en efficiënter) kunnen wij met de ijscofiets door het bedrijf rijden en het ijs naar de medewerkers toe brengen.
Image

Bruiloften

De mooiste dag van je leven? Of een groot familiefeest om je 25-jarig huwelijksfeest te vieren? 

Wij komen graag aan bij je bruiloft of huwelijksfeest. Als originele traktatie nà de dienst bij de kerk, voor bij de receptie of als lekker dessert. Het is allemaal mogelijk.