ONZE HISTORIE

Image

De IJsmannetjes is een bedrijf dat opgericht is door Rens van Dongen, een jonge ondernemer uit Velden. In mei 2013 is hij  begonnen als ijscoman.

Begonnen met 1 ijscofiets reed hij rond in Venlo en omgeving en verkocht daar schepijs. Toen hij wat bekender werd, vroeg men hem ook om op feesten of bij bedrijven langs te komen. En van het een kwam het ander.

Momenteel hebben de IJsmannetjes 4 ijskarren en nog 2 andere concepten: de ijsvitrine en de draagbare ijscokist. En komen ze op feestjes met 30 personen, maar ook op bedrijven en scholen waar enkele duizenden ijsjes moeten worden uitgedeeld. En is het werkgebied vergroot van Venlo en omgeving, naar Zuid-Oost Nederland en een deel van Noord-Rijn Westfalen. Met uitstapjes naar heel Nederland en een deel van België.

Image

Logo

Tot 2018 waren we bekend onder de lokale naam: 't Ièsmenke (Limburgs voor: het ijsmannetje). Toen ons regiogebied steeds breder werd en het aantal opdrachten fors toenam, bleek dat die naam voor veel mensen niet zo begrijpelijk was. We gingen toen op zoek naar leuke, laagdrempelige, herkenbare en pakkende naam in het meervoud. Als snel kwamen we uit bij: De IJsmannetjes.

Als voornaamste logo voor ons bedrijf gebruiken we de rode banner met de naam van ons bedrijf. Daarnaast hebben we een eigen IJsmannetjes-beeldmerk: een mannetje met een omgekeerd ijsje als haar en een hoorntje als hoed.  Dit mannetje is ontworpen door een vriendin: Sandra van As.

ONS ADRES

De IJsmannetjes

De Gruisdonk 1B-1C

5928RT Venlo

info@deijsmannetjes.nl

06 20 25 48 61