Wat wij doen

Image

IJSCOMAN BIJ U OP LOCATIE

Ikzelf of een van mijn ijsmannetjes komt bij u langs met een van onze authentieke ijskarren. Veel van onze ijskarren zijn al meer dan een halve eeuw oud.
In de ijskar is plek voor 4 smaken van ons heerlijke schepijs. 

Standaard serveren wij ons ijs in echte oubliehoorntjes. Voor mensen met een glutenallergie hebben wij ook standaard kartonnen bakjes met lepeltjes bij ons.

IJSKAR HUREN

Sommige van onze ijskarren kunt u huren om zelf ijs uit te scheppen. Optioneel kunt u ook bakken van ons heerlijke schepijs mee laten leveren. Uiteraard met voldoende obliehoorntjes, bakjes en professionele ijslepels.
Wij leveren de ijskar bij u af met een van onze speciale aanhangers
Image
Image

TAFELMODEL IJSVITRINE HUREN

In deze tafelmodel ijsvitrine wordt schepijs op ideale temperatuur gehouden. Er is plek in voor 2 bakken van 5 liter ijs, of 4 bakken van 2.5 liter ijs. Wij leveren de ijsvitrine met alle nodige toebehoren: ijshoorntjes, bakjes en professionele scheplepels.
Wij kunnen de ijsvitrine bij u bezorgen of u kunt hem zelf af komen halen.

DE DRAAGBARE IJSCOKIST

Vanuit onze unieke draagbare ijscokist kunnen we 2 verschillende smaken ijs serveren. In totaal kan de kist zo'n 50 bollen ijs bevatten.
De draagbare ijscokist is vooral geschikt voor zorginstellingen (ijs op de kamer) en voor beurzen en evenementen.
Image
Image

IJSCOMAN KADOBON

Tracteer een vriend, familielid of zakenrelatie op een ijscoman. U maakt afspraken met ons over het bezoek van onze ijscoman. Wij maken een mooie tegoedbon voor u. De ontvanger van de tegoedbon kan met ons afspreken wanneer wij bij hen langs gaan.

ONS ADRES

De IJsmannetjes

De Gruisdonk 1B-1C

5928RT Venlo

info@deijsmannetjes.nl

06 20 25 48 61